Noniin nyt on vihdoin aika päättää Rawleyen toisen sukupolven perijä! JOKAINEN ääni merkitsee. Äänestää voi myös Radolassa.

2sukupolvi.jpg

Kuten varmasti näette, valinta on vaikea. Nyt hieman lähemmät esittelyt muistinvirkistykseksi, tällä hetkellä yliopistolla majailevasta kolmikostamme.

Chris Rawley

2suk_ch1.jpg

2suk_ch2.jpg

Tavoite: Suosio, haluaa julkkiskokiksi.
Luonne: Sotkuisa (3), menevä (7), aktiivinen (8), vakava (3) sekä kiltti (8).

Chris on perheen esikoinen. Perheen vanhempien erotessa pojasta tuli eräänlainen isähahmo kahdelle nuoremmalle sisarukselleen. Hän on jo teini-iästä saakka seurustellut Kari Dai- nimisen tytön kanssa (alempi kuva). Hän suosikki harrastuksensa on kuntoilu.

2suk_ch3_kari.jpg

Chrisin tyttöystävä, tietotavoite.

Kaylee Rawley

2suk_kay1.jpg

2suk_kay2.jpg

Tavoite: Nautinto, haluaa päästä julkkiskokiksi.
Luonne: Sotkuinen (3), ujo (1), aktiivi (8), vakava (3) ja kiltti (10).

Kaylee on kaunistakin kauniimpi nuori nainen. Hän haluaa nauttia elämästään niin paljoin kuin mahdollista. Hän rakastaa kaikenlaisia korjailu- ja virittelypuuhia ja onkin jo pidemmän aikaa yrittänyt korjata erästä romuautoa. Hänellä ei vielä ole ketään erikoista tähtäimessään rakkausrintamalla.

Kevin Rawley

2suk_kev1.jpg

2suk_kev2.jpg

Tavoite: Mammona, haluaa lakiuran huipulle
Luonne: Sotkuinen (3), ujo (1), aktiivi (8), vakava (3) ja kiltti (10)

Kevin on perheen kuopus. Niin Chris kuin Kaylee ovat olleet suurena osana häneen kasvatustaan, mikä on vaikuttanut häneen monella tavalla, hänhän on luonteeltaan kuin Kayleen kopio! Kevin ei ole vielä löytänyt itselleen mielitiettyä taiko suosikki harrastustaan.

Kiitos kaikista äänistä ja kommenteista jo näin etukäteen!