Hei kaikille! Nyt on siis aikaa jatkaa itse legacyn parissa. Viime osassa saimme siis nähdä, kuinka Rawleyden kolmas sukupolvi sai alkunsa, ja perheeseen syntyi suloiset kaksoset nimeltään Jude ja Sadie. Pieni varoituksen sana ennen itse jaksoon pääsemistä: Tämä jakso sisältää erittäin paljon taaperoihkutusta ja muuta vastaavaa. Anteeksi siitä. :D

Musiikki: Britney Spears - Perfect Lover

71.jpg

Sadie oli ilmiselvästi lapsista huomionhakuisempi. Tyttöä piti aina olla leikittämässä tai paapomassa paikasta toiseen.

72.jpg

Kari oli ottanut tavakseen nauttia aamiaisensa ulkona. Sillä tavalla hän saisi jo aamusta raitista ilmaa sekä nauttia ulkona vallitsevasta pakkasilmasta.

73.jpg

Ulkoilu ei tosin ollut ainoa asia, jonka kanssa Kari oli ollut aktiivinen. Hän sai pian huomata palvovansa perheen posliinista WC-pöntöä, mikä saattoi merkitä vain yhtä asiaa...

74.jpg

75.jpg

76.jpg

77.jpg

78.jpg

"Älä huoli, kyllä minä vieläkin rakastan sinua!"

Chris ei voinut tuntea oloaan onnellisemmaksi, kuullessaan vaimonsa odottavan heidän kolmatta lastaan. Vaikka elämä kahden vaippaikäisen kanssa oli sotkuista ja unirytmiä sekoittavaa, ei hän vaihtaisi sitä mihinkään muuhun.

79.jpg

Karin tunteet hänen omasta raskaudestaan olivat kuitenkin hieman erilaiset, kuin Chrisin. Onneksi hän oli löytänyt itselleen kuuntelijan.

710-1.jpg

Kari ja Justin pystyivät jutella tuntikausia kaikesta, mikä heidän päähänsä pälkähtikään huolista päivän säähän.

711-1.jpg

Lapsista puheen ollen, kaksosten syntymäpäivät olivat aivan ovella!

712-1.jpg

Ensimmäisenä kasvoi Jude.

713-1.jpg

Hänestä kasvoi suloinen taapero, suloista suloisemmalla luonteella!

Jude Rawley
Sotkuisa: 3
Menevä: 7
Aktiivinen: 8
Leikkisä: 6
Kiltti: 8

714-1.jpg

Seuraavaksi syntymäpäiväkynttilät sai puhaltaa kaksosten naisekkaampi puoli, Sadie.

715-1.jpg

Sadiestakin kasvoi ihastuttava tapaus!

Sadie Rawley
Sotkuisa: 3
Menevä: 8
Aktiivinen: 10
Leikkisä: 8
Kiltti: 6

716-1.jpg

Chris tahtoi opettaa pienoisilleen tarvittavat taidot jo nuorella iällä. Jude istui rauhallisena potalla isänsä vahtiessa vierellä.

717-1.jpg

Juuri isän käsien varassa Jude otti ensimmäiset askeleensa.

718-1.jpg

Mutta Jude ei ollut ainoa, joka sai otettua ensimmäiset hatarat askeleensa.

719-1.jpg

Sadien oli helppo oppia kävelemään kun hänen kohteenaan oli Julyn lämmin syleily.

720-1.jpg

Eräänä päivänä Kari sai huomata vatsansa paisuneen. Nyt se olisi sitten varmaa, Rawleyn perheen kolmas lapsi olisi matkalla maailmaan!

721-1.jpg

Ensimmäinen ihminen, joka huomasi Karin jättimäisen muodot oli Justin. July ja Chris tuntuivat olevan niin kaksosten lumoissa, että tuskin poistuivat lasten huoneesta, paitsi töissä käydessään.

722-1.jpg

"Minä näytän ihan valaalta", Kari mutisi Justinin ihastellessa hänen vauvavatsaansa, mutta tämä sai Justinin vain hymyilemään ja kumartumaan eteenpäin.

723-1.jpg

"Sinä näytät ihastuttavalta, raskaus pukee sinua", Justin vastasi. Tämä sai perhoset leijailemaan Karin vatsassa tavalla, jonka hän tiesi olevan väärin. Hän ei ollut ikinä kuvitellut Justinia muuksi, kuin ystäväksi, mutta nyt ilmassa oli aivan uusi jännitys, mitä Kari ei ollut ikinä kokenut aiemmin...

724-1.jpg

Samaan aikaan yläkerrassa July oli leikittämästä Sadieta. Hän tuskin sai katsettaan irti kaksosista. Hänestä oli uskomatonta, että hänen oma poikansa oli saattanut maailmaan kaksi näin suloista pakkausta. Hänen poikansa! Pelkkä ajatus tuntui uskomattomalta, hän kun niin elävästi muisti ajan, kun Chris oli ollut vaippaiässä.

725-1.jpg

Jude ei ollut muuttunut yhtään sitten taaperoiän. Siinä, missä Sadie tuntui aina olevan vaatimassa huomiota milloin keneltäkin, Jude leikki rauhallisesti itsekseen tai tutki Rawleyden monihuoneista taloa.

726-1.jpg

Kari heräsi eräänä yönä haukkaamaan iltapalaa, mutta saikin huomata vatsansa jälleen pyöristyneen. Raskautta ei olisi jälkellä enää kauaakaan!

727-1.jpg

Justin senkuin jatkoi uraputkeaan. Hän oli nyt kotivideoiden editoija. Hänen tehtävänään oli tehdä perheiden yhteisistä muistoista viihdyttäviä ja taiteellisia videopätkiä.

728-1.jpg

729-1.jpg

730-1.jpg

731-1.jpg

732-1.jpg

733-1.jpg

Jude ja Sadie olivat kuin kaksi marjaa, ja osoittivatkin huomiota toisilleen sen kun kerkesivät. Heistä oli myös seuraa toisilleen päivisin, kun perheen aikuiset olivat töissä.

734-1.jpg

Justin ei ollut ainoa, joka toi töistä mukanaan ylennyksiä. Chris oli parantanut kokkaustaitojaan jo niin paljon, että oli saanut ylennyksen ravintolan Pääkokiksi!

735-1.jpg

Karin raskaus oli huomattavasti vaikeampi, kuin aiempi. Hän tuskin pääsi sängystä ylös syömään tai vessassa käymään.

736-1.jpg

July oli ottanut asiakseen opettaa taaperot puhumaan. Jude toistikin kuuliaisena Julyn perässä "MUMMI!" July tunsi olonsa hyvin otetuksi tästä kunniasta.

737-1.jpg

Vaikka Jude tuntuikin olevan kaksosista nopeampi oppimaan, Sadie oli ilmiselvästi se, joka sai suurimman osan Julyn huomiosta.

738-1.jpg

Eräänä iltana Kari ja Justin olivat tapansa mukaan pitämässä iltakeskusteluaan yläkerran oleskeluhuoneessa.

739.jpg

"Minä en kestä enään Justin!" Kari tunnusti epätoivoisena. "Minusta tuntuu, että minun ainoa tarkoitukseni tässä perheessä on olla vauvakoneena! Minä haluan oppia ja nähdä paikkoja, mutten tule ikinä pääsemään minnekkään, jos asiat jatkuvat samalla tavalla!"

740.jpg

"Kuule Kari", Justin sanoi lohduttavasti, "Sinun ei täydy olla yhtään mitään, mitä et halua olla."

741.jpg

Ennen kuin nainen oli huomannutkaan, hän oli uppoutunut syvään suudelmaan anoppinsa aviomiehen kanssa.

742.jpg

Samana iltana talon pihamaalla tapahtui jotain, mihinkä kukaan ei ollut varautunut. July oli päättänyt vanhalla iällä siirtyä iästä ikuisuuteen.

743.jpg

Koko perhe oli musertunut Julyn poismenon johdosta. Etenkin Justin huomasi itkevänsä hiljaa vaimonsa kuoleman johdosta.

744.jpg

Mutta elämän täytyi jatkua. Oli Karin synnytyksen aika!

745.jpg

Pian Karin käsivarsilla lepäsi pieni poikavauva, Robin Rawley.

746.jpg

Vaikka paljon oli tapahtunut, oli perhellä vielä paljon opittavaa. Sadien ja Juden syntymäpäivät lähestyivät huimaa vauhtia, joten Chris otti tehtäväkseen opettaa viimeiset tarvittavat taidot lapsilleen. Sadien ensimmäinen sana oli "Isi!", mikä sai Chrisin ajatukset hetkeksi pois äitinsä poismenosta.

747.jpg

Mutta ne eivät pysyneet poissa kauaa. July oli jättänyt koko perheelleen mehevän perinnön. Chrisille, Justinille ja kaksosille hän jätti miltein 34 000:n simoleonin rahasumman!

748.jpg

Etenkin Jude tuntui kaipaavan Julya. Poika ihmetteli, kun July ei enää vienyt häntä päiväunille, tai leikittänyt häntä iltapäivisin.

749a.jpg

Mutta pian näille asioille ei olisi tarvetta. Oli nimittäin kaksosten aika kasvaa lapsiksi!

749b.jpg

Ensin vasvoi Jude, josta tuli valloittavan suloinen tapaus.

750.jpg

Tämän jälkeen kasvupyrähdyksen sai Sadie, josta kasvoi oikea kaunotar.

751.jpg

Julyn jättämillä perintörahoilla ostettiin perheeseen auto. Chris otti asiakseen asennuttaa siihen hälytykset ja kaikki muut tarvittavat vempeleet.

752.jpg

Mutta mitä Chris ei tiennyt oli, että hänen vaimonsa ja sekä äitinsä ex-aviomies ottivat iloillamielin kaksinkeskeisen ajan vastaan.

753.jpg

Yksi asia johti toiseen, kun ilmassa ollut sähkäisyys vapautui viimein.

754.jpg

Kari ei voinut tuntea oloaan onnellisemmaksi. Justin oli juuri sitä, mitä hän tarvitsi. Justin ymmärsi häntä, mikä oli jotain, mitä Chris ei ikinä pystyisi tekemään.

755.jpg

Hiljaa Kari kuitenkin nousi ylös vuoteesta ja siirtyi oman makuhuoneensa puolelle nukkumaan. Eihän hän kaikesta huolimatta tahtonut satuttaa Chrisiä. Rakastihan hän kuitenkin häntä, omalla tavallaan.

756.jpg

Alakerrassa Jude oli kuullut äitinsä ja Justinin puuhat. Hän ei täysin ymmärtänyt, mitä oli tapahtunut, mutta hän tiesi että se oli väärin. Kuinka hän vihasikaan äitiään!

757.jpg

Kari oli ollut senverran pitkän ajan raskauslomalla, että päätti nyt oikein urakalla löytää itselleen töitä tiedeuralla. Hänellä ei ollut minkäänlaisia aikomuksia hankkiutua raskaaksi uudelleen, joten hänellä tulisi olemaan paljon aikaa yrittää saavuttaa ylennyksiä unelma uraltaan.

758.jpg

Karin ja Justinin suhde pysyi piilossa talon muilta silmiltä. Muiden ollessa paikalla he juttelivat normaalisti niitä näitä...

759.jpg

...Mutta heti ihmisten poistuttua he vaihtoivat nopeita, salaisia hellyyden osoituksia.

760.jpg

Chrisin ollessa töissä he nauttivat toisenlaisista hellyyden osoituksista. Elämä oli täydellistä.

761.jpg

Ainakin osalle. Sadie ja Jude viettivät yhä paljon aikaa yhdessä. Sadie ei kuitenkaan voinut olla huomaamatta muutosta veljensä käytöksessä.
"Mikä on hätänä?" Sadie kysyi eräänä iltana heidän pelatessa SSX- peliä olohuoneessa, "Sinähän olet voittamassa ja kaikkea?!"
Jude huokaisi raskaasti, "Minusta tuntuu että äiti pettää isää", poika vastasi apeasti.

762.jpg

"Ei äiti tekisi sellaista!" Sadie sanoi ja sulki veljensä lohduttavaan halaukseensa, "Sinä vain kuvittelet!"

763.jpg

Karin onni ei kestänyt kauaa. Eräänä aamuna hän löysi itsensä yökkäilemästä aamiaistaan.

764.jpg

Kari tuijotti kauhuissaan vessanpönttöä. Hän oli raskaana. Justinille. Karin olisi pian keksittävä jotain, jottei Chris tajuaisi Karin pettäneen häntä.

765.jpg

Illallisen aikoihin Karilla oli tehnyt suunnitelmansa. Hänen olisi tehtävä jotain, jotta Chris luulisi lapsen olevan hänen.

766.jpg

"Kulta?" Kari aloitti hermostuneena, "Mitä sinä sanoisit, jos me menisimme treffeille pitkästä aikaa?"

767.jpg

"Treffeille?" Chris kysyi hämmästyneenä, Juden tuijottaessa äitiään tarkkaavaisena.

768.jpg

Chris soi vaimolleen hellän hymyn ja Kari tiesi onnistuneensa.
"Sehän olisi mahtavaa! Siitä onkin jo aikaa, kun olemme tehneet jotain yhdessä!"

769.jpg

Rawleylla oli jo sen verran rahaa ja kohtuullisen iso talo, että he päättivät palkata hovimestarin huolehtimaan lapsista ja taloudesta päivisin.

770.jpg

Seuraavana päivänä Kari hakeutui Justinin seuraan, joka vieläkin täysin tietämätön tapahtuneesta.

771.jpg

"Justin! Minä olen raskaana!" Kari pamautti vasten miehen kasvoja. "Mitä te teemme?! Mitä me teemme?! Tämä on kaikki isnun syytäsi!"

772.jpg

"Älä hätäile kulta", Justin vastasi hellästi ja sipaisi Karin poskea, "Kaikki kyllä järjestyy. Sinä saat varmasti kaiken hoidettua parhaimpaan päin, etkö?"
Kari ei löytänyt itsestään voimaa sanoa vastaan miehen vaativan, mutta hellän katseen alla. Kaiken täytyisi kääntyä parhaimpaan päin.

773.jpg

774.jpg

Samana päivänä oli kaksosten ensimmäinen koulupäivä. Jude astui hieman murehtien sisään koulubussiin, mutta Sadie oli yhtä hymyä. Koulussa hän saisi varmasti tutustua moneen uuteen leikkikaveriin!

776.jpg

Samana päivänä oli Karin ja Chrisin sovittujen treffejen aika. Kari vilkaisi hieman hermostuneena aviomiestään heidän ollessa autossa. Hänen olisi pidettävä huoli, että hänen suunnitelmansa toimisi...

778.jpg

Treffejen kohteeksi oli valittu The Hub, joka yleensä tunnettiin enemmänkin kesäterassina, kuin ravintolana. Chris oli kuitenkin kuullut, että ravintola tarjoili talvisin ruoan sisätiloissa, joten päätti sen vallan mainioksi paikaksi ruokailulle.

779.jpg

"Sinä et tiedäkkään, kuinka paljon olen sinua kaivannut", Chris sanoi, suudellen kevyesti vaimonsa huulia.

780.jpg

Vaikka Kari kuinka yritti, hän ei pystynyt nauttimaan olostaan. Syynä oli joko syyllisyys tai pahoinvointi, mutta hän tunsi olonsa vaikeaksi.

782.jpg

Asiaa ei yhtään auttanut se, kuinka onnellinen Chris oli tästä yhdessä vietetystä ajasta.
"Malja meille!" Chris julisti ja nosti lasiaan, "Chris ja Kari Rawleylle!"

783.jpg

Ruokailun jatkuessa Kari kuitenkin kokosi itsensä.
"Kulta, mitä sanoisit, jos menisimme vaikkapa kylpylään tämän jälkeen?" hän ehdotti, "Rentoutuminen tekisi varmasti hyvää sinullekkin kun työskentelet niin pitkiä päiviä."

784.jpg

Chrisin vastaus oli tietenkin positiivinen. Mutta ennen lähtöään he näkivät kiinnostavan näyn ravintolan edessä. Noita!

785.jpg

Chris, joka ei ikinä kieltäytynyt mahdollisuudesta tavata uusia ihmisiä riensi sanomaan rouvalle käsipäiväätä, ennen kuin hyppäsi autoonsa.

786.jpg

Kylpylässä Karin suunnitelma sai vihdoin täytäntönsä. Chris hieman ihmetteli Karin innokkuutta, muttei väittänyt vastaankaan. Hän oli jo pidemmän aikaa haaveillut neljännestä lapsesta, ja jos Kari olisi valmis sellaisen hankkimaan, niin olisi hänkin.

787.jpg

Myöhemmin, kivutessaan ulos ammeesta Kari ei voinut pidätellä hymyään. Chris ei tulisi ikinä huomaamaan, ettei lapsi ollut hänen. Karin suunnitelmansa oli toiminut täydellisesti.

Sanoja: 1516

Kuvia: 87

Kommentointi sallittua! Olisi mukava kuulla hieman kommentteja puoleen ja toiseen. Kiitos lukemisesta!