Kuudes osa on täällä! Tämä on hieman vähemmän tapahtumarikas jakso, mutta voin jo nyt taata että seuraavat kaksi jaksoa varmasti korvaavat senkin. En nyt höpöttele tässä sen enempää. Toivottavasti pidätte! :)

Musiikki: Lumikki - Ain Laulain Työtäs Tee

61.jpg

Perheen nuorikoiden oleillessa yliopistolla July ja Justin nauttivat olostaan täysin mitoin. Jopa Julysta, joka oli aina rakastanut lapsiaan syvästi, oli mukavaa nauttia hetken hiljaisuudesta ja elää rauhallista elämää kaksin rakkaansa kanssa.

62.jpg

Rauhallista heidän elämänsä tosiaan oli. Ainoa hieman energisempi tapahtuma oli Justinin kuntoiluhetket. Justin työskenteli löysäilyuralla, ja tahtoi karistaa kilojaan antaakseen parhaan mahdollisimman kuvan itsestään työkeikoillaan.

63.jpg

Pariskunta oli ottanut tehtäväkseen uudelleen rakentaa sekä sisustaa talon seuraavaa sukupolvea varten. Teemaksi valittiin yhdessä hieman maalaishenkinen tunnelma, jota lähdettiin totauttamaan huonekerrallaan kohti yläkertaa. Julyn palkka oli jo niin taivaissa, että nopeasti tarvittavat rahat karttuivatkin, etenkin kun pariskunnalla ei ollut paljoa menoja.

64.jpg

July tähtäsi yhä julkkiskokiksi, mikä pakotti hänet opiskelemaan lisää, kunhan vain muilta asioilta kerkesi.Rouvan mielestä mikään ei aloittanut aamua paremmin, kuin ruoanlaittokirjan lukeminen takkatulen ääressä.

66.jpg

Justin tahtoi Julyn tavoin saada ylennyksen työssään. Kassalla työskentely sai yhden jos toisenkin haluamaan parempi palkkaista sekä tasoista ammattia.

67.jpg

July oli jo niin lähellä uransa huippua, että oli saanut töistään mukaan tämän suklaakoneen. Hän vietti tunteja valmistaen suussasulavia suklaita myytäväksi, joka kartutti talouden kassaa positiivisesti.

68.jpg

Pitkä ja hikinen talonrakennus prosessi oli vihdoin väliaikaisesti laitettu jäihin. Tämännäköinen oli lopputulos.

69.jpg

610-1.jpg

611-1.jpg

Eteinen

612-1.jpg

613-1.jpg

Keittiö

614.jpg

Ruokahuone

615-1.jpg

616-1.jpg

Alakerran kylpyhuone

617-1.jpg

618-1.jpg

Oleskeluhuone

619-1.jpg

620-1.jpg

Työhuone

621-1.jpg

622-1.jpg

Olohuone

623-1.jpg

624-1.jpg

Julyn ja Justinin makuuhuone

---

625-1.jpg

Tällaisissa tunnelmissa Chris ja Kari saapuivat Rawleyden taloille. Chris tuskin huomasi muuttunutta taloa, niin keskittynyt hän oli kihlattunsa seuraan.

626-1.jpg

Vasta sisälle astuessaan Chris tajusi talossa tapahtuneen muutoksen. Miten nopeasti aika olikaan kulunut!

627-1.jpg

July otti nuoren parin vastaan mehukkaalla mustikkapannukakku-aterialla. Rouvalla oli niin paljon juttua kerrottavanaan, että tuskin hiljeni hetkeksikään.

628-1.jpg

Samaan aikaan Justin palasi kotiin hyvin vakavalla naamalla. Mies oli saanut töistään ylennyksen, muttei ollut erityisen juhlatuulella. Hän ei ollut päässyt pitkälle kaupan kassalta, sillä nyt hän työskenteli levykaupan kassalla. Ainakin mies toi mukanaan tukun rahaa!

629-1.jpg

Chris lähti heti kotiin tultuaan työn metsästykseen. Kaupungin ravintolat eivät kuitenkaan näyttäneet tarvitsevan suuremmin apua, joten hän tyytyi ottamaan vastaan työn stand up koomikkona.

630-1.jpg

Karilla ei itsellään mennyt yhtään sen paremmin töiden metsästyksessä. Niinpä hän päätti pysyä hetken työttömänä, keskittyen suosikkiharrastukseen, nimittäin luonnon tutkimiseen. Neito pystyi viettää tunteja ulkona tiiraillen lintuja, ötököitä ja kaikkia muita maan möngertäjiä.

631-1.jpg

Silloin, kun Kari ei ollut luonnon kimpussa, oli hän kehittämässä taitojaan. Julyn suklaamasinasta oli paljon hyötyä tämän kanssa.

632-1.jpg

Chris halusi jo malttamattomana laittaa kolmannen sukupolven alulle. Kari ei ollut erityisen innoissaan lasten hankinnasta, muttei laittanut yhteisiä rakkauden hetkiä pahaksikaan.

633-1.jpg

Yönpimeydessä saattoi joskus nähdä yksinäisen hahmon uimassa. Justinista oli tullut oikea yöelelijä. Mies heräsi aamuisin jo kolmen aikaan aamu-uinnille ja vietti lopputunnit haravoiden pihamaan järkyttävän kokoisia lehtikasoja. Aamunsarastuksen aikoihin Justin kuitenkin painui takaisin pehkuihin, jättäen Julyn yksin ihmettelemään siistejen lehtikasojen ilmestymistä.

634-1.jpg

Perheelle oli vähitellen syntynyt oikea päivärutiini. July herätessään tallusteli suihkun kautta valmistamaan perheelle mehukasta aamiaista.

635-1.jpg

...Joka nautittiin tosin vain kolmen perheenjäsenen kesken, Justinin yhä nukkuessa.

636-1.jpg

Vaikka talon sisustus oli uusi, yksi jos toinenkin paikka tuntui olevan rempallaan. Chris kuitenkin otti asian omiin käsiinsä ja vietti aamupäivänsä korjaillen milloin rikkinäistä kraanaa, ja milloin jätepuristinta.

637-1.jpg

Pian oli jo Chrisin ensimmäinen työpäivä viihdeuralla. Mies oli niin stressaantunut kaikkien vitsejensä kanssa, ettei löytänyt mitään tyylikkäämpää päällepantavaa ensimmäisen päivänsä kunniaksi.

638-1.jpg

 

Kaiken sen töissäravaamisen lisäksi, perhe oli hyvin sosiaalinen. Etenkin Kaylee pistäytyi vierailulle milloin ehti.

639-1.jpg

July ei voinut olla onnellisempi lapsiensa puolesta. Nainen ei millään pystynyt löytämään oikeita sanoja onnitellakseen tytärtään kihlauksensa puolesta, joten tyytyi vain näyttämään peukkuaan. Sekin merkitsi paljon Kayleelle.

640-1.jpg

Myös Suzanne ja Kevin kävivät vierailulla kunhan kerkesivät. Tämä pariskunta oli täysin työuriensa lumoissa, joten heitä ei kauhean usein nähty Rawleyden pihanurmikolla, vaikka asuivatkin aivan naapuritalossa. (Tuo vaaleanpunainen taustalla)

641-1.jpg

Mutta silloin kuin he tulivat, sitä oli pakko juhlistaa hieman suuremmalla aterialla, jonka aikana July uteli kaikki uusimmat kuulumiset.

642-1.jpg

Justinin ja Karin välille oli syntynyt hiljainen ystävyys. He pystyivät pelaamaan videopelejä tunteja toistensa seurassa, ilman sen kummempia puheita.

643-1.jpg

Chris yritti edelleen löytää päättäväisenä töitä ravintola-alalta. Eräänäpäivänä häntä onnistikin. Eräs kaupungin Thai- ravintoloista haki itselleen ravintola-apulaista, joten Chris tästä innostuneena lähetti hakemuksensa. Ei kulunut tuntejakaan, kun hän sai vastauksen. Työ oli hänen!

644-1.jpg

645-1.jpg

July oli löytänyt itselleen uuden harrastuksen. Naapureita tuntui olevan hauska vakoilla, mitä kummia asioita ihmiset tekivätkään!

646-1.jpg

Ei mennyt aikaakaan, kun Karin ja Chrisin yölliset leikin tuottivat tulosta.

647-1.jpg

Pahoinvoinnistaan huolimatta Kari raahautui töihin. Hän oli muutamaa päivää aiemmin löytänyt vapaan työpaikan blogin kirjoittajana. Tämä ammatti ei ollut missään suhteessa se, mitä Kari olisi halunnut tehdä, mutta meni paremman puutteessa.

648-1.jpg

Chris taas nautti unelma-ammatistaan täysin rinnoin! Hän toi jo heti ensimmäisenä työpäivänä ylennyksen mukanaan. Hän oli nyt ylennetty tarjoilijaksi!

649-1.jpg

Seuraavaan ylennykseen tarvittaisiin enemmän ystäviä, kuin perhellä oli, joten Chris päätti pirauttaa muutamalle lapsuudenaikaisille ystävilleen. Eräs heistä kertoi itsekkin työskentelevänsä samalla alalla, ja tarjosi Chrisille parempia palkkoja. Sehän kuulosti miehestä uskomattoman hyvältä, joten hän myöntyi sekunnin murto-osassa!

650-1.jpg

Töistä kotiin tullessaan Kari tunsi olonsa hieman erikoiseksi. Hänen vatsansa oli paisunut mahtaviin mittoihin! Raskauden varmistuttua Kari soitti työpäikalleen ja jättäytyi äitiyslomalle.

651-1.jpg

Koska Kari oli jo niin pitkälle raskaana, parivaljakkomme päätti, että heidän olisi aika mennä naimisiin. Haluttaisiinhan lapsille saada Rawleyden suvun nimi!

652-1.jpg

653-1.jpg

Seremonia oli pieni, ja se pidettiin perheen takapihalla.

654-1.jpg

655-1.jpg

Yleisönäkin oli vain July, mutta se tuskin häiritsi Rawleyn nuorta paria. He olivat vihdoin naimisissa vuosien kestäneen seurustelun jälkeen!

656a.jpg

Itse seremonian jälkeen Julyn täytyi kiiruhtaa töihin, mutta Kari ja Chris innostuivat syömään yhteisen aterian. Chrisin pää oli vieläkin pilvissä, joten hän piti jopa puheen naimisiinmenon kunniaksi.

656b.jpg

"Voi Chris kulta", Kari huokaisi kymmenen minuutin höpötyksen jälkeen, mutta suostui kuitenkin nostamaan maljansa Chris ja Kari Rawleylle.

657-1.jpg

Pikahäiden jälkeen perheen arki palasi takaisin uomiinsa. Chris jopa suostui vapaaehtoisesti siistimään talon etupihaa, joka puutarhurin puutteessa näytti useinmiten hyvin epähoidetulta.

658-1.jpg

Karin vatsa kasvoi kasvamistaan. Nainen oli jopa alkanut miettiä, olisikohan tulossa kaksoset, niin jättimäinen hänen vatsansa oli.

659-1.jpg

July halusi pitää välinsä perheensä kanssa, joten soitti usein paikalle jommankumman lapsensa aviopuolisoista. Etenkin Ifran viihtyi hyvin anoppinsa seurassa. He pystyivät jutella syntyjä syviä aina aamun pikkutunnille saakka säästä tai paikasta huolimatta.

660-1.jpg

Chrisin uraputki senkun jatkui. Hänen uusi tittelinsä oli nyt apulaiskokki. Miehellä oli tapana tehdä kotiin saapumisestaan niin suuri haloo, että jopa pihan eläimet tuntuivat pakenevan paikalta.

661-1.jpg

Tällainen näkymä ei ollut harvinainen, jos joku sattui kurkistamaan sisään Rawleyden ikkunasta. Kari etsi vieläkin kuumeisesti itselleen töitä tiedeuralta, Chrisin meditoidessa vieressä. Mies oli varma, että hänen meditointinsa toisi oikeanlaista, rauhallista energiaa, joka auttaisi vaimoaan töiden hankinnassa.

662-1.jpg

July oli vähitellen siirtynyt naapureiden vakoilusta tähtien tutkintaan. Hänen jopa onnistui löytää uusi tähti kakkien niiden pienien kimmeltäjien joukosta. July nimesi tähden luovasti Julyksi.

663-1.jpg

Justinin onnistui pitkien ja hikisten työkuukausien jälkeen hankkia itselleen ylennyksen, joka veisi hänet pois kauppojen kassoilta. Hän oli nyt elokuvien koneenkäyttäjä läheisessä elokuvateatterissa.

664-1.jpg

Talvi vihdoin ilmoitteli tulostaan. Kari heräsi aikaisin aamulla katselemaan, kun kauniit kevyet lumihiutaleet leijailivat alas pilviseltä taivaalta, antaen maalle sievän lumipeitteen.

665-1.jpg

Justinin uintipakkomielle oli kehittymässä pahempaan päin. Nyt mies ei suostunut käyttämään muuta vaatetusta edes sisätiloissa, kuin sukelluspukuaan.

666.jpg

Karista ja Suzannesta oli tullut erittäin läheisiä ystäviä. Punapää ilahdutti Karia päivittäisillä vierailuillaan.

667.jpg

Tästä vierailusta ei tosin tulisi aivan niin nautittava, kuin aiemmista, sillä Kari tunsi supistustensa alkaneen!

668.jpg

Tämän monipäisen yleisön edessä maailmaan syntyi kaunis tyttövauva, joka nimettiin Sadieksi.

669.jpg

Mutta synnytys ei ollut vielä ohi. Suzannen vielä yrittäessä toipua edellisen synnytyksen tuomasta järkytyksestä, Kari pyöräytti maailmaan vielä toisenkin lapsen.

670.jpg

Suklaaihoinen poikavauva sai nimekseen Jude.

671.jpg

Onneksi Chris oli tajunnut sisustaa lastenhuoneen ennen vauvojen syntymistä.

672.jpg

Illalla pari jutteli pitkään, miten heidän elämänsä tulisi nyt muuttumaan, kun heillä oli yhden vauvan sijasta kaksi hoidettavanaan.

673.jpg

Mutta ennen kuin he huomasivatkaan, heidän juttutuokionsa oli muuttunut aivan joksikin muuksi...

674.jpg

Chris ei voinut rakastaa lapsiaan enempää. Hän huomasi unohtuvansa seisomaan tunneiksi vessaan ihailemaan pientä tyttövauvaansa.

675.jpg

Kummatkin parin lapsista olivat perineet vahvasti äitinsä piirteet, mitä Chris ei pitänyt lainkaan pahana asiana. Kuten hän itse asian puki "Kari onkin meistä se kauniimpi puoli."

676.jpg

677.jpg

Jos Karin ja Chrisin suhde oli rakkautta täynnä, huonommaksi tuskin jäivät July ja Justin. Heidän suhteensa oli aivan yhtä tulinen, kuin alkaessaankin.

Sanoja: 1290

Kuvia: 77

Anteeksi hieman lyhyempi osa, toivottavasti se oli kuitenkin teidän mieleenne! Seuraavassa osassa tutustumme hieman lähemmin joko ei-perijöiden elämään taiko jatkamme kolmannen sukupolven parissa. Saa nähdä, kumpi osista valmistuu ensin! :)

Kiitos lukemisesta!