Kolmannen osan aika! Kuten varmasti huomaatte (tai sitten ette), pieniä muutoksia on tapahtunut sitten viime näkemän. Ensimmäiseksi huomautan, että blogin ulkoasu on muuttunut, kiitos Koon Pohjille ulkoasusta! Seuraava, hieman vaikeammin huomattava muutos on simien ihot. Jos jotakuta jäi mietityttämään edellisten ihojen alkuperä, ne voitte pongata edellisen osan kommenteista. :)

Sitten osan pariin!

Musiikki: The Beatles - I Want You (She's So Heavy)

31.jpg

Viime osassa näimme, kun Rawleyn perheen toinen lapsi syntyi maailmaan. Tyttölapsi sai nimekseen Kaylee. Tämä vihreäsilmäinen nyytti ei jäänyt paitsi äitinsä rakkaudesta, joka oli paapomassa häntä aina kun vain kerkesi.

32.jpg

July omisti aikansa myös tasapuolisesti Chrisille. Pong oli alkanut työskennellä uskomattoman pitkiä päiviä, mikä sai Julyn tuntemaan olonsa miltein yksinhuoltajaksi. Hän kuitenkin yritti työntää tällaiset ajatukset taka-alalle ja tehdä parhaansa, jotta pystyisi olemaan paras mahdollinen äiti näille kahdelle suloiselle lapselle.

33.jpg

July ei kuitenkaan voinut estää itseään heräämästä keskellä yötä varmistamaan, että Pong oli varmasti tullut töistä kotiin. Pong sanoi tämän olevan aivan turhaa, mutta July ei päässyt tavasta eroon.

34.jpg

"Pong kulta", July aloitti keskustelun eräänä viikonloppuna, "olen huolissani tuosta loputtomasta työskentelystäsi. Chris ei ole nähnyt sinua viikkoon kunnolla, enkä uskalla edes ajatella mitä Kaylee tulee ajattelemaan, jos tällainen meno jatkuu. Etkö voisi ottaa edes muutamaa päivää vapaaksi?" Pong irvisti, mutta hetken kinauksen jälkeen myöntyi. Olihan se hyvä lasten kannalta, ja jos hän oikein yrittäisi, hän saisi varmasti järjestettyä itselleen palkallisen loman viikonlopuksi. Perhellä ei todellakaan ollut liikaa varoja.

35.jpg

Pongin lähdettyä töihin samana päivänä, July kutsui Kentin vierailulle. Miehestä oli tullut todellinen ja luotettava ystävä Julylle, joka pystyi vuodattamaan kaikki ahdistuksensa ja harminsa tälle.

36.jpg

Chris, jolla ei ollut pienintäkään aavistusta vanhempiensa kinasta, oli täysin tottunut Pongin ainaiseen poissaoloon. Hän ei edes pystynyt kuvitella tilannetta, jolloin isä olisi kotona, kun hän tuli koulusta kotiin.

37.jpg

Pojalla oli mielessä aivan uudet asiat, nimittäin tytöt. Naapurustossa asuva Allyn sattui eräänä iltapäivänä kävelemään Rawleyden talon ohitse. Tästä innostuneena Chris riensi heti sanomaan käsipäiväätä ja esittelemään itsensä.

38.jpg

Allyn osoittautuikin vallan mukavaksi tytöksi. Muutaman tunnin päästä hän ja Chris olivat kuin parhaat kaverit konsanaan!

39.jpg

Samaan aikaan Pong oli yläkerrassa viettämässä ensimmäistä palkallista vapaapäiväänsä.
"Olenko minä huono isä?" hän kysyi mietteliäänä Kayleelta, joka jokelteli iloisena vastaukseksi.

310-1.jpg

Samana iltana July sai ilokseen huomata Pongin jääneen päiväksi kotiin. Tämä taisi olla perheen ensimmäinen yhteinen illallinen ikinä, lukuunottamatta tietenkin Kayleeta.

311-1.jpg

Mutta Kayleekään ei ollut enää niin nuori. Tytön kaksivuotis-syntymäpäivät olivat samana päivänä, joita juhlittiin tietenkin asiaankuuluvalla kasvamisrituaalilla.

312-1.jpg

Kaylee kasvoi varsin mukaviin mittoihin.

313-1.jpg

314-1.jpg

Pienen muodonmuutoksen jälkeen Kayleesta tuli entistä suloisempi ja ilmiselvästi musikaalisesti lahjakas taapertaja!

315-1.jpg

Kaikki se työ, jota Pong oli tehnyt viimeisten kuukausien aikana alkoi viimein näkyä. Eräänä päivänä Pong oli jopa tuonut mukanaan 15 000 simeleonin rahalisän. Tästä innostuneena Pong tarttui puhelimeen ja kilautti paikalle siivoojan.

316-1.jpg

July oli oppinut paljon sitten Chrisin taaperovuosien. Hän päätti aloittaa taitojen opetuksen ajoissa, jotta Kaylee oppisi kaiken pottailusta kävelyyn ajoissa, jottei kaikki kehittyminen jäisi aivan viimetinkaan.

317-1.jpg

Siivoojaneidin saavuttua talon työtasot sekä pesualtaat tulivat vihdoin näkyviin kaiken sen likakerroksen alta, joka oli niitä peittänyt jo kuukausia.

318-1.jpg

Pong ei voinut ilmaista tarpeeksi kiitostaan, mikä sai siivoojan naureskeleemaan tyytyväisenä.

319-1.jpg

Perheen uusilla rahoilla oli hankittu jotain muutakin, nimittäin peilipöytä. Kokeilumielessä July kutsui perheen hyvän ystävän BJn koekaniiniksi.

320-1.jpg

Ilmiselvästi July tiesi, mitä oli tekemässä, sillä lopputulos oli varsin hurmaava. Jopa hyvin valikoiva July huomasi ihmettelevänsä, miksei ollut huomannut BJn komeaa ulkomuotoa aiemmin.

321-1.jpg

Rawleyt viettivät illallisen tuttuun tapaan ystävien parissa. Sekä Aiden, että Rebecca olivat Pongin ystäviä, mutta olivat Julylle tuttuja heidän hääjuhlistaan. July oli niin innostunut kättensä töistä, että nosti vielä maljankin BJn uuden ulkomuodon kunniaksi.

322-1.jpg

Ilmeisesti illalla vallinnut melu oli pitänyt Chrisiä pystyssä useamman tunnin ennen nukkumaan menoa, joten poika myöhästyi koulubussista! Vapaapäivä oli tosin enemmänkin kuin tervetullut, joten Chris päätti ottaa siitä kaiken mahdollisimman ilon irti.

323-1.jpg

Pongin lukioaikainen ystävä Rebecca Cho oli ottanut tavakseen tulla käymään kylässä ennen Pongin töiden alkamista. Heistä oli tullut erittäin läheisiä.

324-1.jpg

Ehkäpä hieman liiankin läheinen. Eräänä iltana Rebecca ilmestyi visiitille uuden hiustyylin kera.

325-1.jpg

"Sinä näytät todella kauniilta", Pong ihasteli naisen uutta hiustyyliä, mikä sai Rebecan punastumaan korviin saakka. Kuinka hurmaava Pong olikaan! Hänestä tuskin huomasi, että hän oli naimisissa ja vieläpä kahden lapsen isä.

326-1.jpg

Pariskunnan hetki keskeytyi, kun ulkoa kuului kovaääninen tuuttaus, kimppakyydin saapumisen merkiksi.
"Kai tulet käymään huomennakin?" Pong kysyi.
"Tietenkin", Rebecca vakuutteli ja jäi vielä katsomaan kun nahkatakkinen katosi oviaukosta.

327-1.jpg

Viereisessä huoneessa Chris yritti työskennellä läksyjen kimpussa, yrittäen hyvittää vapaapäiväänsä.

328-1.jpg

Eräänä aamuna July sai herätä yllätykseen. Hänen vatsansa oli turvonnut mahtaviin mittoihin! Aluksi hän oli varma, että kyseessä oli vain rasvainen ruoka, mutta muutaman testin jälkeen hänen oli myönnettävä asia. Hän oli jälleen raskaana!

329-1.jpg

Tieto Julyn raskaudesta tuli Pongille aivan yllätyksenä. Hän tunsi jopa olonsa hieman masentuneeksi. Hän oli aina ollut kovin tarkka raha-asioissa, ja taas uuden suun ruokkiminen lisäsi vain hänen työtaakkaansa. Kayleen nukkekoti sai tosin miehen ajatukset hetkeksi muualle.

330-1.jpg

July itse tosin otti tiedon raskaudestaan eritavalla. Hän ei malttanut odottaa, että Kaylee ja Chris saisivat vielä yhden sisaruksen seurakseen!

331-1.jpg

Chrisin iltaiset opiskelut tuntuivat tuottavan tulosta. Hän toi onnellisena ensimmäisen kympin todistuksensa kotiin!

332-1.jpg

Samana iltana Rebecca palasi, kuten oli sopinut. Nyt, kun July oli raskaana, pariskunta päätti viettää aikansa ulkona, jotteivat he häiritsisi hänen lepoaikaansa. Ja eihän raikas ilma ikinä ollut haitaksi...

333-1.jpg

Pong tunsi olonsa hieman syylliseksi, etenkin toimiessaan noin Julyn selän takana, mutta eihän hän tehnyt mitään vakavaa. Pieni, leppoisa flirttailu tuskin haittaisi ketään.

334-1.jpg

Julyn raskaus oli tuplasti vaikeampi, kuin kaksi aiempaa. Hän pysyi hädintuskin hereillä ja sai juuri ja juuri syötyä, ennen kuin meni takaisin nukkumaan.

335-1.jpg

Julyn ainainen kooma jätti kodin tehtävät Pongin harteille. Kaylee eli viimeisiä päiviään taaperona ja Julyn pyynnöstä Pong yritti parhaansa mukaan opettaa tyttöä puhumaan. Neiti tosin tuntui laittavan hanttiin sen minkä kerkesi, ja Pong oli jo melkein luovuttamaisillaan, kunnes Kaylee yhtäkkiä sanoikin "Tutti!"

336-1.jpg

Ei kulunut aikaakaan, kun Kaylee liittyi lapsien kerhoon! Hän lainasi ensitöikseen veljensä alien-pyjamaa, sillä eihän hänellä ollut oikein muutakaan oikean kokoista vaatetta päälle laittaakseen.

337-1.jpg

Pienen muodonmuutoksen jälkeen Kayleesta kasvoi varsin sievä tyttö. Hän ensitöikseen tunkeutui veljensä huoneeseen ja ryhtyi leikkimään tämän leluilla.

338-1.jpg

Samaan aikaan Pongin ja Rebecan yölliset kohtaamiset olivat saaneet hieman lisää tunnetta peliin. Rebecca ei voinut olla kiehtomatta Pongin mieltä. Tämä kaunis ja tulinen nainen tuntui niin täydelliseltä ja... jännittävältä hänen väsyneen vaimonsa rinnalla. Pong tiesi, että mitä hän teki oli väärin, muttei pystynyt lopettamaankaan.

339-1.jpg

Jopa July oli huomannut Pongin käyttäytyvät hieman erikoisesti. Hereillä ollessaan hän tuskin näki Pongia kotona, ja kaiken lisäksi hän oli huomannut Pongin olevan poissa keskellä yötä.
"Töitä kultarakas, töitä. Pitäähän minun yrittää saada leipää tähänkin huusholliin", Pong puolustautui, mikä tyydytti Julyn utelut ainakin vähäksi aikaa.

340-1.jpg

Julyn vatsa kasvoi entisestään. Enää ei menisi kauaakaan, ennen kuin perheen kolmas lapsi saapuisi maailmaan!

341-1.jpg

Nyt kouluikäisenä, Kaylee sai astua koulun karuun maailmaan. Tyttö ei näyttänyt erikoisen iloiselta, kun hän toi ensimmäisenä päivänä mukanaan kotiin vain 7:n todistuksen.

342-1.jpg

Pongin ja Rebecan tapaamiset alkoivat käydä rohkeammiksi ja rohkeammiksi. Nyt, kun July tarvitsi entistä enemmän lepoa (jos se oli edes mahdollista), talosta tuntui löytyvät useita tyhjiä huoneita heidän käyttöönsä.

343-1.jpg

Julyn poissaolo toi tosin mukanaan myös haittapuoliakin. Pong sai kokea ruoanlaiton karun maailman, kun hän joutui laittamaan päivällistä perheelleen.

344-1.jpg

Myös July kömpi ylös sängystään tähän yhteiseen perhehetkeen. Christistä oli todella mukavaa olla yhdessä koko perheen voimalla, mutta hän ei vain voinut saada katsettaan irti Pongista, joka istui tätä vastapäätä.

345-1.jpg

"Miksi sinä olet kotona?" Chris kysyi uteliaana hetken hiljaisuuden jälkeen. "Saitko sinä potkut?!"

346-1.jpg

"Ehei, minulla alkavat työt vasta hetken päästä poju", Pong vastasi hämmästelevälle Chrisille. Samassa hän tajusi vilkaista seinällä olevaa kelloa ja kohteliaasti nousi pöydästä. "Anteeksi, minulla on puhelinpalaveri viiden minuutin päästä", hän selitti ennen kuin katosi oviaukosta.

347-1.jpg

Puhelinpalaveri tosiaan. Rebecca odotti talon ulkopuolella, aivan kuten he olivat edellispäivänä sopineet.

348-1.jpg

"Luulin ettet pääsisi tulemaan", Rebecca sanoi Pongin vihdoin ilmestettyä ulos talosta.

349-1.jpg

"Anteeksi että jouduit odottamaan", Pong vastasi, mutta iski sitten silmää, "Minä lupaan varmistaa, ettei odotuksesi ollut turhaa."

350-1.jpg

Samaan aikaan sisällä ruokapyödässä Kaylee huokaili kovaäänisesti.
"Miksi isällä on aina niin paljon töitä?"
"Voi kulta, nyt kun äiti on kotona, isän pitää tehdä töitä minunkin edestäni", July sanoi ja hymyili sitten, "Pong on varmasti enemmän kotona kunhan vauva on syntynyt." Hän sanoi, yrittäen itsekkin löytää lohtua näistä sanoista.

351-1.jpg

Julyn lähdettyä päiväunille, Kaylee päätti olla mahdollisimman paljon avuksi kotona. Hän keräsi astiat ja vielä pesikin ne, ajatellen että se varmastikin auttaisi Pongia kaikkien niiden töiden kanssa, mitä hänellä oli tehtävänään. Ehkäpä siten Pong voisi viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

352.jpg

Seuraavana iltana perheen puolikas vietti illalla elokuvailtaa. Kaylee ei voinut olla harmittelematta isän poissaoloa, mutta minkä hän töille mahtoi. Eikä isä olisi varmasti lasten elokuvasta pitänyt muutenkaan, hän mietti mielessään.

353.jpg

Pian oli Julyn synnytyksen aika. Hän heräsi tuttuun tapaan keskellä yötä siihen, että hänen lapsivetensä oli tullut!

354.jpg

Kaunis poikavauva sai nimekseen Kevin Rawley. Hän oli perinyt Kayleen tapaan vihreät silmät sekä pellavapään.

355.jpg

Kayleesta Ja Christistä oli tullut erittäin hyvät kaverit. Chris jopa uskaltautui leikkimään joskus pikkusiskonsa kanssa nukkekodilla, vaikka se olikin ihan tyttöjen juttu.

356.jpg

Samana aamuna lapset saivat kuulla saaneensa uuden sisaruksen! Kaylee, joka olisi tahtonut pikkusiskon sai hieman pettyä, mutta päätti kuitenkin, että voisihan hän leikkiä Kevininkin kanssa nukeilla, vaikkei se olisikaan ihan yhtä kivaa, kuin tyttöjen kanssa.

357.jpg

July pääsi vihdoin ja viimein jälleen palaamaan työelämään pitkän lomakauden jälkeen. Hän tähtäsi edelleen julkkiskokiksi, joten paljon olisi vielä tekemistä.

358.jpg

Chris oli niin innostunut uudesta pikkuveljestä, että vietti koko aamunsa vanhemmuusopusta lukien, ennen kuin koulubussi saapui hakemaan häntä kouluun.

359.jpg

Kerrankin, kun kaikki Julysta lapsiin olivat poissa kotoa, Pong otti siitä kaiken ilon irti. Hän soitti töihin sanoen olevansa kipeänä, jonka jälkeen kutsui Rebecan paikalle.

360.jpg

Pong ei pystynyt enää pitämään käsiään erossa Rebecasta. Eihän yksi kerta haitaksikaan voisi olla, sillä kukaan ei saisi ikinä tietää...

361.jpg

Samana päivänä July oli kokenut elämänsä parhaan työpäivän. Hän oli päässyt auttamaan ravintolan apukokkia erään jälkiruoan kanssa, jonka takia hänen pomonsa oli tarjonnut hänelle ylennyksen tarjoilijaksi.

362.jpg

Sisällä Pong oli täysin tiedoton vaimonsa kotona olosta, nauttien vielä rakastajattarensa seurasta.

363.jpg

Se, mitä July näki sisään kävellessään oli kuin hänen suurimmasta painajaisestaan. Hetken hän vain seisoi ovella hievahtamatta, kunnes jokin hänen sisällään napsahti.

364.jpg

"Mitä sinä luulet tekeväsi!" July huusi, sanoen valitut sanat Pongille.

365.jpg

Huutoraivoamisen jälkeen July ei enää voinut pidätellä raivoaan vaan hyökkäsi miehensä kimppuun. Kuinka hän kehtasi!

366.jpg

July piti myös huolen, ettei Rebecca saanut osakseen yhtään huonompaa kohtaloa.

367.jpg

Chris koki sinä päivänä elämänsä kamalimman päivän. Tämä ei voinut olla totta! Ei tällaista tapahtunut oikeasti, se oli niitä televisiojuttuja. Tai niin hän oli luullut. Totuus oli kuitenkin karumpi, vaikkei Chris pystynyt sitä vielä uskomaankaan.

368.jpg

Itkettyään huoneessaan hetken, Chris tunsi olonsa hieman oudoksi.

369.jpg

Hän oli täysin unohtanut, että tänään oli hänen syntymäpäivänsä.

370.jpg

Niin pahalta, kuin Chrisistä tuntui itsestään, vielä pahemmalta hänestä tuntui Kevinin puolesta. Hänen veljensä ei tulisi ikinä tietämään, minkälainen heidän perheensä oli ollut kokonaisena.

371.jpg

Samalla viikolla July päätti saaneensa tarpeekseen.

372.jpg

"Mitenniin haluat minut ulos täältä? Haluatko sinä tehdä tämän lapsillemme?" Pong yritti puolustautua, keksien tekosyitä toinen toisensa jälkeen.

373.jpg

"Lähde. Meidän avioliittomme on loppu", July kuitenkin julisiti Pongin kauhistuneista katseista huolimatta.

375.jpg

Pong ei voinut uskoa kuulemaansa. July erosi HÄNESTÄ?! Hänellä ei kuitenkaan tuntunut olevansa muita vaihtoehtoja. Vaikka hän kuinka yritti vakuutella itseään, loppujen lopuksi tämä oli kaikki hänen syytään.

376.jpg

Vaikka July oli varma, että eroaminen oli ainut oikea ratkaisu, sen kertominen lapsille oli hyvin vaikeaa ja täysin hänen harteillaan. Hän yritti selittää tilanteen mahdollisimman hyvin, kuitenkaan mustamaalaamattaan Pongin nimeä lapsilleen. Pong oli kuitenkin heidän isänsä.

377.jpg

Chris oli kuitenkin jo aavistellut, kuinka tilanne tulisi loppumaan. Pongin muutettua pois talosta, heidän tulonsa supistuivat miltein neljäsosaan, joten Chrisin oli hankittava itselleen töitä. Koeputkien puhdistaja ei kuulostanut hänestä kauhean mairittelevalta titteliltä, mutta muita vaihtoehtoja ei tuntunut olevan. Rahaa oli saatava.

378.jpg

Eron jälkeen Chrisistä tuli sisaruksilleen eräänlainen isähahmo. July oli lievästi masentunut, ja vietti pääasiassa aikaansa maalaten taiko töissä käyden. Jokun talossa piti pitää huolta siitä, että Kevin ja Kaylee saisivat ruokaa napaansa.

379.jpg

Chris tosin nauttikin ajasta, jonka sai viettää kaksin sisarustensa kanssa. Muussa tilanteessa hän olisi tuskin valinnut vapaaehtoisesti huolehtivansa heistä, kun vaihtoehtona olisi kaupungilla hengailu ja muihin teineihin tutustuminen.

381.jpg

Ulospäin perheen muutos ei juuri näkynyt, mutta sisältäpäin se oli muuttunut sitäkin enemmän. Jopa aina niin herttainen ja iloinen Kaylee tunsi olonsa vihaiseksi ja petetyksi. Hän vietti päättäväisenä tuntikausia lukien raivonhallinta opusta.

Sanoja 1880

Kuvia 79

 

Kommentit olisivat ihania! :)