Noniin, eli vihdoin on aikamme siirtyä seuraavaan osaan! Jos et muista, mitä viimeosassa tapahtui, kehotan kertaamaan hetken edellisen osan parissa ja sitten siirtymään tähän yksilöön. ;) Mutta niille, jotka muistatte, sankarimme ovat nyt siirtyneet yliopiston ihmeelliseen maailmaan. Tämä sekä seuraava osa ovat kummatkin lyhyitä, n. 60 kuvan pläjäyksiä, jotka yhdessä kattavat koko yliopisto-ajan, uskokaa tai älkää. Sitten osaa lukemaan!

Musiikki: Katy Perry - One Of The Boys

91.jpg

Yliopisto toi mukanaan laajamittaisen kuntoilukuumeen, ainakin Robinille. Herra vietti tuntikausia katsellen jumppaohjelmia tai muuten vaan juoksemalla ympyrää ympäri Rawleyden pientä opiskeluasuntolaa.

92.jpg

Yliopistolle mukaan oli myös lähtenyt Juden lemmitty Heath. Pojista kummatkin tahtoivat hieman uudistaa tyyliään uuden elämänvaiheen kunniaksi. Jude piti hieman siistimmän vaatetyylinsä, mutta hänen silmälasinsa saivat uuden, retromman ulkomuodon.

93.jpg

Yliopiston vaikutus näkyi myös Sadiessa. Heti ensitöikseen tyttö otti tehtäväkseen saada hyviä arvosanoja, vaikka ne vaatisivatkin enemmän työtä ja panosta.

94.jpg

Rawleyden opiskeluasuntolaan oli myös eksynyt tämä nuori herra... Hänhän näyttää tutulta...

95.jpg

Kyseessähän onkin Sebastian, Pongin ja Rebecan lapsi! Nuoriherra viihtyi yhä hyvin maalaustelineensä seurassa ja olikin jo varsin taitava sen käytössä.

98.jpg

Ulkoapäin opiskeluasuntola ei ollut mitenkään mielihyvähermoja hyvelevä, vaikka se toimittikin tarkoituksensa hyvin. Vaikka ulkoseinät olivat rumaa, ruskeaa ja harmaata sementtiä, sen sisältä löytyi kaikki tarvittava ja enemmänkin!

99.jpg

Vaikka Jude ja Sadie olivat jo pitkään kasvaneet omia polkujaan, pitivät kaksoset silti yhtä ja viettivät aikaa yhdessä. Olihan heistä vuosien varrella kehittynyt kuin paita ja peppu!

910.jpg

Jopa aamupalalla kaksoset pitivät huolen, että he pääsivät samaan pöytään syömään, vaikka se tarkoittikin päiden kurkoittelemista, jos tahtoi puhua muille huoneessa syöjille.

911.jpg

Sitten pieni lähempi katsaus perijäehdokkaisiimme! Tässä on Jude, joka on kaksosten toinen, se naisellisempi... eikun miehekkäämpi puolisko.

912.jpg

Ja sitten se toinen, perheen ainoa naispuolinen edustaja, Sadie Rawley.

913.jpg

Sitten perheen hurmuri ja kuopus, Robin Rawley.

914.jpg

Luentojen jälkeen nuorilla oli tapana jäädä kertomaan elämänsä tarinaa toisilleen. Tälläkertaa Sadie sai osansa Sebastianin karusta kertomuksesta, kuinka hän teini-iässä joutui muuttamaan sisarensa luokse asumaan, jota ei ollut nähnyt eläissään!

915.jpg

Judea ei paljoa turhanpäiväinen rupattelu kiinnostanut, vaan hän suuntasi tarmonsa aivan muualle. Hän oli nimittäin kuullut, että lehtorien kanssa oli hyödyllistä olla hyvissä väleissä.

916a.jpg

Jo muutaman päivän jälkeen perheen pieni opiskeluasuntola tuntui ahdistavalta ja muusta maailmasta eristyneeltä, joten Robin otti, ja soitti paikalle taxin. Nyt olisi aika tutkia kampuksen elämää!

916b.jpg

Niinpä koko konkkaronkka kasattiin tilataksiin ja matkaan!

917.jpg

Hetken kinastelun jälkeen tämän pienen tutkimusmatkan kohteeksi valittiin kampuksen opiskelijakeskus, jonka sisältä pitäisi löytyä kaikkea opiskeluvälineistä huvituksiin.

918.jpg

Kumpikaan näistä ei kiinnostanut Sebastiania. Häntä kiinnosti enemmän erikoiseen laamamerkkiseen pukuun sonnistautunut herra, joka kertoi että hänen tuntemisestaan tulisi olemaan hyötyä tulevaisuudessa.

919.jpg

Jude taas uppoutui heti opiskelun maailmaan. Perheen pienessä opiskelukämpässä oli vain yksi vaivainen tietokone, joten näiden kiiltelevien, valkoisten tietopesien olemassaolosta oli otettava kaikki hyöty irti.

920.jpg

Sadie yritti päättäväisenä etsiä itselleen sulhoa... tai ainakin ystävää, jos ei muuta. Tämä Aaron- niminen poika varasti Sadien sydämen ensisilmäyksellä.

921.jpg

Sadien hurmaustaktiikat eivät olleet muuttuneet sitten lapsuusvuosien, jonkatakia Aaron katosikin hetken kuluttua jonnekkin rakennuksen syövereihin.

922.jpg

Se ei kuitenkaan masentanut tyttöä. Biljardin pelaaminen poikien kanssa oli myös aina hyvää ajanvietettä.

923.jpg

Eikä kulunut aikaakaan, ennen kuin jo seuraava herra piiritti tummatukkaamme. Tälläkertaa Sadie kokeili hieman erilaista hurmaustekniikkaa. "Rinta ULOS", tyttö ajatteli jutellessaan niitä näitä erään vaaleahipiäisen miehen kanssa.

924.jpg

Robin yritti myös onneaan vastakkaisen sukupuolen kanssa. Chris- niminen tyttö muistutti nimensä puolesta liikaa pojan isää, joten Robin jätti tämän tytön hurmaamiset muille.

925.jpg

Pojan seuraava kohde oli eräs niistä laamapukuisista tytöistä.

926.jpg

Parivaljakolla ei kuitenkaan synkannut, vaan Robin sai jäädä seisomaan yksikseen, häpeillen mitä oli sanonut.

927.jpg

Rakennuksen toisella puolella Heath ja Jude tuskin kiinnittivät huomiota muihin paikalla oleviin ihmisiin, niin uppoutuneita he olivat toisiinsa.

928.jpg

Jude rakasti Heathia koko sydämellään, mutta hän ei voinut päästä sen ajatuksen yli, että jos Chris valitsisi hänet perijäksi, hänen täytyisi löytää itselleen vaimo, ja jättää Heath.

929.jpg

Seuraavat päivät sujuivat ilman senkummempia tapahtumia. Sadie sai oman osansa lehtorin seurasta.

930.jpg

Illan päätteeksi lehtori oli jo niin tykästynyt Sadien seuraan, että antoi tälle tiukan jäähyväishalauksen, joka tyttö otti vastaan hieman ihmetellen.

931.jpg

Robinista ja kuntoilulaitteesta oli tullut kuin yksi ihminen. Jos Robinia ei näkynyt ruokapöydässä tai nukkumassa, hänet löysi takuuvarmasti asuntolan kuntoiluhuoneesta.

932.jpg

Sebastian tuli niin hyvin toimeen kaikkien kanssa, että nuoret miltein unohtivat täysin, että Sebastian oli heidän setänsä.

933.jpg

Heathin ja Juden suhde oli kehittynyt jo aivan uudelle tasolle. Pari pääsi kokeilemaan aikuisuuden mukanaan tuomiaan uusia huveja.

934.jpg

Sebastian oli ottanut asiakseen maalata koko perheen muotokuvat. Hänen ensimmäiseksi kohteekseen pääsi Robin.

935.jpg

Robinista puheen ollen, hän oli aina ollut perheen mustalammas, eikä ollut ikinä tuntenut oloaan niin läheiseksi sisarustensa seurassa, kuin Juden ja Sadie olivat. Yliopisto oli kuitenkin muuttanut asian. Robin löysi itsensä päivittäin juttelemasta, leikkimästä tai tanssimasta sisarustensa kanssa.

936.jpg

Vihdoin opiskelijoidemme ensimmäinen lukuvuosi oli ohitse! He kaikki suoriutuivat täysillä arvosanoilla ja saivat mahtavan kasan rahaa typötyhjälle pankkitililleen.

937.jpg

Sadie oli aina haaveillut urasta parrasvaloissa. Niinpä hän valitsi pääaineekseen teatteritaiteen.

938.jpg

Asuntolan upouusi radio viihdytti myös muita. Jude ja Heath pääsivät näyttämään tanssiliikkeitään upouuden Britney Sims- laulun tahtiin.

939.jpg

Katseltuaan hetken veljensä tanssimista Sadie päätti, että nyt olisi aika uudelle puolisonmetsästysreissulle.

940.jpg

Hetken mietinnän jälkeen myös Jude ja Robin liittyivät Sadien seuraan. Jude ei kuitenkaan pystynyt kertoa Heathille matkan tarkoitusta, eihän hän tahtonut pahoittaa toisen mieltä.

941.jpg

Taxin kurvattua pihaan, tämä kaunotar oli ensimmäinen henkilö, jonka seurueemme näki.

942.jpg

Robin ei turhia odotellut, vaan riensi sisälle esittelemään itsensä. Nainen kertoi nimekseen Vivian Collin.

943.jpg

944.jpg

945.jpg

946.jpg

Paikalta löytyi myös mieskauneutta. Sadie riensi paikasta toiseen, vaihtaen sanan tai toisen jokaisen herran kanssa, ihan vain varmuuden vuoksi. Kukaan heistä ei kuitenkaan tuntunut "siltä oikealta". Se ei tosin tarkoittanut, etteikö tyttö pyytänyt jokaisen puhelinnumeroa. Pitihän sitä vaihtoehtoja olla.

947.jpg

Samaan aikaan toisaalla Vivian oli jo aivan Robinin pyjamaisen olemuksen lumoissa.

948.jpg

Pian Sadie kuitenkin tiesi tilaisuutensa tulleen, kun tämä, myös hänen isoäitinsä ystävänä tunnettu BJ löntysteli rennosti paikalle.

949.jpg

Parilla synkkasi heti! BJ hieman ihmetteli Sadien sukunimeä, mutta vastaus siihen tuli äkkiä. Sadie taas puolestaan ihmetteli, miten BJ oli säilynyt niin nuorekkaana, mihinkä edes mies itse ei pystynyt vastaamaan.

950.jpg

Ei mennyt kauaakaan, kun Sadie oli jo pyytänyt BJ:tä illalliselle, jota juhlistettiin majojen kohotuksella ja vastaavalla.

951.jpg

Myös tilanne Vivianin ja Robinin välillä oli lämmennyt entisestään.

952.jpg

Mutta valitettavasti neito joutui lähtemään, sillä hän työskenteli iltavuoroja töissä.

953.jpg

Paikalle oli myös eksinynyt kolmikon isä, joka oli uppoutunut pelaamaan shakkia jonkun tuntemattoman herrasmiehen kanssa.

954.jpg

Robin ei voinut olla ottamatta tilannetta hyödyksi, vaan meni heti kertomaan Vivianista isälleen.

955.jpg

Mutta miten Juden oli käynyt? Jude oli löytänyt seurakseen tämän, kauniin tumman neidon joka oli nimeltään Lucy McGraw. Jude tunsi olonsa kokemattomaksi, mutta yritti kuitenkin jutella niitä näitä, vaikkea hurmata osannutkaan.

956.jpg

Juden jutut menivät kuitenkin täydestä tyttöön, joka sanoi Juden olevan hauskin ihminen, jonka hän oli tavannut vuosiin! Jude ei kuitenkaan voinut olla tuntematta oloaan syylliseksi tehdessään tämän kaiken Heathin selän takana...

957.jpg

Pian oli kuitenkin jo lähdön aika. Vielä ennen lähtöään Sadie antoi puhelinnumeronsa, ja kysyi josko BJ soittaisi hänelle myöhemmin. Miehen vastaus oli "Tietenkin!"

959.jpg

958.jpg

Vielä ennen lähtöään Sadie antoi miehelle halauksen, ja juoksi sisarustensa kanssa taxille.

Mutta mitä tapahtuukaan ensiosassa? Kenestä valitaan perijä? Saako Heath tietää Juden puuhista? Miten parivaljakon suhteen käykään? Kaikki tämä ensiosassa!

Kuvia: 58

Sanoja: 1140

Kommentoida saa! Tämä osa on siis vain osan puolikas, siksi niin lyhyt. :) Yritän päivittää niin nopeasti, kuin mahdollista. So long!